Tiedot:

Osoite: Aitopirtti, Ketarantie 4, 33680 Tampere

Parkkeeraus koulurakennuksen keittiön päätyyn ruskean roska- ja varastokatoksen viereen. Aitopirtille kävelymatkaa n. 300 m.

Sähköistetty mökki, jossa reilunkokoinen tupa, pukuhuone ja sauna. Jääkaappi ja sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, jonkinlainen mikroaaltouuni. Ei vesijohtoa eli juomavesi on vietävä mukana.

Kompostoiva käymälä. Nuotiopaikka. Puuvarasto, josta saa käyttää puita.

Jos käytät takkaa ja/tai puulämmitteistä saunan kiuasta ja pataa, aloita lämmityspuuhat tyhjentämällä tuhkat tuhkaluukuista tuhkasankoon, jota pidetään laituripäässä mökin päädyssä. Varmista, että saunan kiukaan vesitankki ja pata on täynnä ennen lämmitystä.

Mökki ympäristöineen on savukkeeton ja päihteetön alue. Mökillä on videovalvonta.

Varaaminen:

Varauspyyntö tehdään alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki tiedot huolellisesti (paitsi yksityisissä “perhe-varauksissa” yritys-kohdan voi jättää tyhjäksi). Varausajan asettamisesta on ohessa ohjevideo. Yöpymistapauksessa valitse alkupäivä ja merkitse kaikki sen tunnit, sitten valitse jälkimmäinen päivä ja sen tunnit. Huomaa, että tunti on aina alkava, eli 11:00 tarkoittaa aikaa 11:00 – 11:59. Varaus vahvistetaan mahdollisimman pian sähköpostilla, jossa kerromme tiedot avaimesta. Avain palautetaan samaan paikkaan. Varauspyynnöt käsitellään oletusarvoisesti työpäivinä, siis varauspyyntö on hyvä tehdä tehdä ajoissa. Hätätapauksissa ole yhteydessä alla oleviin puhelinnumeroihin.

Varauksen voi tehdä yli 18 v. vastuuhenkilö, joka huolehtii avaimesta. Lasku pirtin käytöstä lähetetään sähköpostitse jälkikäteen, ongelmatapauksissa kirjeitse, siksi pyydämme molemmat yhteystiedot.

Jos et käytä vuoroasi, peruuta varaus ajoissa, muuten maksuvelvollisuus voi harkinnan mukaan pysyä. Peruuta varaus lähettämällä viesti osoitteeseen aitolahti@adventtikirkko.fi tai soittamalla Merja Kinnuselle p. 050 5702854 tai Orvo Kimmeljärvelle p. 050 4102735, joilta voi saada lisätietoja. Tilanhoitajana toimii Antti Vuorinen, p. 040 7620267.

Hinnat:

1-3 h: 25 € (ei saunaa)

2-6 h: 50 €

7-24 h: 80 €

25-30 h: 80 € + 50 € = 130 €

31-48 h: 80 € + 80 € = 160 € jne.

Vuokra-ajat sisältävät järjestely- ja siivousajan. Siivousmaksu 50 €, jos käyttäjä ei siivoa itse seuraavalle käyttökuntoon.

Siivousohjeet:

Kuljeta tuottamasi roskat kampusalueen ruskeaan roskakatokseen.

Pese saunan lauteet ja lattia. Kerää ensin irtoroskat rikkalapiolla pihalle. Lauteiden alla ne tukkivat viemärin ritilän. Pukuhuoneen lattia lakaistaan ja pestään.

Pikkukeittiön, eteisten ja tuvan lattiat lakaistaan (ja pyyhitään tarvittaessa). Jääkaappi tyhjennetään ja puhdistetaan. Pese käyttämäsi astiat ja pyyhi pöytätasot.

Lakaise ja pyyhi wc:n lattia ja huolehdi wc-paperia seuraaville käyttäjille (siivoustarvikkeet ja WC-paperit mökin sivuvarastossa).

Jos käytät tulta takassa, saunassa ja/tai nuotiopaikalla, huolehdi turvallisesta tulen käsittelystä ja asianmukaisesta sammutuksesta. Jos et lämmityksen aluksi tyhjentänyt tuhkaluukkuja käyttämistäsi tulipesistä tuhkasankoon, varaa aikaa siihen, että tuhkat hieman jäähtyvät, että saat tehtyä sen lopuksi. Kohteliasta on jättää puita ja vettä seuraavalle, sekä täyttää saunan kiukaan vesitankki ja pata.

Pirtillä on palosammutin ja palovaroitin.

Mukavaa mökkeilyä!

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Varaa