Tiedot:

Osoite: Aitopirtti, Ketarantie 4, 33680 Tampere

Parkkeeraus koulurakennuksen keittiön päätyyn ruskean roska- ja varastokatoksen viereen. Aitopirtille kävelymatkaa n. 300 m.

Sähköistetty mökki, jossa reilunkokoinen tupa, pukuhuone ja sauna. Jääkaappi ja sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, jonkinlainen mikroaaltouuni. Ei vesijohtoa eli juomavesi on vietävä mukana.

Kompostoiva käymälä. Nuotiopaikka. Puuvarasto, josta saa käyttää puita.

Mökki ympäristöineen on savukkeeton ja päihteetön alue. Mökillä on videovalvonta.

Varaaminen:

Varauspyyntö tehdään alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki tiedot huolellisesti (paitsi yksityisissä “perhe-varauksissa” yritys-kohdan voi jättää tyhjäksi). Yöpymistapauksessa valitse alkupäivä ja merkitse sen tunnit, sitten valitse jälkimmäinen päivä ja sen tunnit. Huomaa, että tunti on aina alkava, eli 11:00 tarkoittaa aikaa 11:00 – 11:59. Varaus vahvistetaan mahdollisimman pian viestillä, jossa kerromme tiedot avaimesta. Avain palautetaan samaan paikkaan.

Varauksen voi tehdä yli 18 v. vastuuhenkilö, joka huolehtii avaimesta. Lasku pirtin käytöstä lähetetään sähköpostitse jälkikäteen, ongelmatapauksissa kirjeitse, siksi pyydämme molemmat yhteystiedot.

Jos et käytä vuoroasi, peruuta varaus ajoissa, muuten maksuvelvollisuus voi harkinnan mukaan pysyä. Peruuta varaus lähettämällä viesti osoitteeseen aitolahti@adventtikirkko.fi tai soittamalla Merja Kinnuselle p. 0505702854 tai Kimmo Ilolalle p. 0405432393, joilta voi saada lisätietoja. Tilanhoitajana toimii Antti Vuorinen, p. 040 7620267.

Hinnat:

4-6 h: 40 €

Yli 6-24 h: 70 €

Siivousmaksu 50 €, jos käyttäjä ei siivoa itse seuraavalle käyttökuntoon.

Siivousohjeet:

Kuljeta tuottamasi roskat kampusalueen ruskeaan roskakatokseen.

Pese saunan lauteet ja lattia. Kerää ensin irtoroskat rikkalapiolla pihalle. Lauteiden alla ne tukkivat viemärin ritilän. Pukuhuoneen lattia lakaistaan ja pestään.

Pikkukeittiön, eteisten ja tuvan lattiat lakaistaan (ja pyyhitään tarvittaessa). Jääkaappi tyhjennetään ja puhdistetaan. Pese käyttämäsi astiat ja pyyhi pöytätasot. Takan ja saunan tuhkat tyhjennetään tuhkasankoon.

Lakaise ja pyyhi wc:n lattia ja huolehdi wc-paperia seuraaville käyttäjille (siivoustarvikkeet ja WC-paperit mökin sivuvarastossa).

Jos käytät tulta takassa, saunassa ja/tai nuotiopaikalla, huolehdi turvallisesta tulen käsittelystä ja asianmukaisesta sammutuksesta.

Pirtillä on palosammutin ja palovaroitin.

Mukavaa mökkeilyä!

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Varaa