Tiedot:  

Osoite: Aitopirtti, Ketarantie 4, 33680 Tampere

Parkkeeraus koulurakennuksen keittiön päätyyn ruskean roska-ja varastokatoksen viereen. Aitopirtille kävelymatkaa n. 300 m.

Sähköistetty mökki, jossa reilunkokoinen tupa, pukuhuone ja sauna. Jääkaappi ja sähköliesi. Ei vesijohtoa eli juomavesi on vietävä mukana.  

Kompostoiva käymälä. Nuotiopaikka. Puuvarasto, josta saa käyttää puita. 

Mökillä on videovalvonta. 

 

Varaaminen:  

Varauspyyntö tehdään alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki tiedot huolellisesti (paitsi yksityisissä varauksissa yritys). Varaus vahvistetaan mahdollisimman pian viestillä sinulle, jossa kerromme tiedot avaimesta. Avain palautetaan koulun postilaatikkoon (kellertävien rivitalojen lähellä) tai sovittaessa Nurmikodille (palveluasumisyksikkö kampusalueella).

Varauksen voi tehdä yli 18 v. vastuuhenkilö, joka huolehtii avaimesta ja jolle lasku pirtin käytöstä lähetetään sähköpostitse, ongelmatapauksissa kirjeessä. 

Jos et käytä vuoroasi, peruuta varaus ajoissa, muuten  maksuvelvollisuus voi harkinnan mukaan pysyä. Peruuta varaus lähettämällä viesti osoitteeseen aitolahti@adventtikirkko.fi tai soittamalla Merja Kinnuselle p. 0505702854 tai Kimmo Ilolalle p. 0405432393, joilta voi saada lisätietoja.

 

Hinnat:  

4-6 h: 30 € 

Yli 6-24 h:  50 € 

Siivousmaksu 50 €, jos käyttäjä ei siivoa itse seuraavalle käyttökuntoon. 

 

Siivousohjeet: 

Kuljeta tuottamasi roskat kampusalueen ruskeaan roskakatokseen. 

Pese saunan lauteet ja lattia. Pukuhuoneen lattia lakaistaan ja pestään.   

Pikkukeittiön, eteisten ja tuvan lattiat lakaistaan (ja  pyyhitään tarvittaessa). Jääkaappi tyhjennetään ja puhdistetaan.  Pese käyttämäsi astiat ja pyyhi pöytätasot. Takan ja saunan tuhkat tyhjennetään tuhkasankoon.  

Lakaise ja pyyhi wc:n lattia ja huolehdi wc-paperia seuraaville käyttäjille (siivoustarvikkeet ja WC-paperit mökin sivuvarastossa).

Jos käytät tulta takassa, saunassa ja/tai nuotiopaikalla, huolehdi turvallisesta tulen käsittelystä ja asianmukaisesta sammutuksesta. 

Pirtillä on palosammutin ja palovaroitin. 

Mukavaa mökkeilyä!

 

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Varaa